Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ΛΥΡΙΝΤΖΗΣ ΟΕ δραστηριοποιείται στην μελέτη και παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών απο το 1978 και έχει έδρα την Πάτρα. Ο ιδρυτής Ευάγγελος Λυριντζής με την πολυετή εμπειρία που απέκτησε στο χώρο καατάφερε να ξεχωρίσει στην αγορά. Η ποιότητα, η συνέπεια και ο σεβασμός στον πελάτη, δίνοντας αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στις ανάγκες του, αποτελούν τις βασικές αρχές για τη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας. Το 1995 με την είσοδο του γιου του Θεοφάνη Λυριντζή, η εταιρεία πρωτοπορεί στην αγορά με τον διακριτικό τίτλο ΕΦΑΛΟΥΜΙΝ.

Έμπειρο προσωπικό

Η εξέλιξη του Αλουμινίου, απαιτεί ένα καλά ενημερωμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Γι’ αυτό το λόγο η διεύθυνση της εταιρείας φροντίζει ώστε το προσωπικό της να ενημερώνεται παρακολουθώντας σεμινάρια, καθώς επίσης εκθέσεις που διοργανώνονται σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η Λυριντζής Ο.Ε. με γνώμονα την ποιότητα στα προϊόντα της αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη επενδύει συνέχεια στη γνώση και έχει καταφέρει να διαθέτει το καλύτερο και πιο εξειδικευμένο συνεργείο τοποθέτησης και εφαρμογής κουφωμάτων σε συνδυασμό με τον άψογο σχεδιασμό και το χαμηλό κόστος .

Εξέλιξη

Η ανάγκη της αγοράς αλλά και οι απαιτήσεις των πελατών μας οδήγησαν το 2008 να δημιουργήσουμε ένα εργοστάσιο 2000 τ.μ. με 250τ.μ. εκθεσιακό χώρο, επί της οδού Καλαβρύτων στην Παραλία Πατρών. Με το σύγχρονο εξοπλισμό και τα κορυφαία προϊόντα μας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας και το πιο δύσκολο έργο απευθυνόμενοι σε ιδιώτες , εργολάβους, μηχανικούς και επαγγελματίες.

Επισκεφθείτε μας

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας μέχρι σήμερα οφείλεται στην επιμονή για την ποιότητα και διαρκή αναζήτηση της κατασκευαστικής τελειότητας στα έργα μας, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες που μας έχουν εμπιστευθεί μέχρι σήμερα. Σας προσκαλούμε στην έκθεση μας για να σχεδιάσουμε από κοντά τη δική σας κατασκευή αξιοποιώντας την εμπειρία μας αλλά και τις δικές σας ιδέες. Επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωρίσετε και εσείς τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις ανταγωνιστικές τιμές μας.